انتخاب شایسته جناب آقای دكتر احمد كرمانپور به عنوان پژوهشگر برتر استان

انتخاب شایسته جناب آقای دكتر احمد كرمانپور به عنوان پژوهشگر برتر استان اصفهان در سال ۱۳۹۱

-------------------------------------------------------------------------------------

مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره و نمایشگاه دستاوردهای فناوری و پژوهشی استان اصفهان روز 28 آذر 91 با معرفی 23 پژوهشگر برتر دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان پژوهشگران برتر استانی پایان یافت.

در این مراسم که با حضوراستاندار، مدیران دانشگاه‌های استان و جمعی از اساتید و پژوهشگران در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد ازآقایان دکتر فتح اله کریم زاده و دکتر احمد کرمانپور از اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی مواد، دکترداوود مستوفی نژاد عضوهیأت علمی دانشکده مهندسی عمران، دکتر محمدرضافروزان عضوهیأت علمی دانشکده مکانیک، دکتر احمد محب عضوهیأت علمی دانشکده مهندسی شیمی ودکتر مهدی برنجکوب عضو هیأت علمی دانشکده برق وکامپیوتردانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان پژوهشگران برتر استانی تجلیل بعمل آمد.

در این مراسم استاندار اصفهان با اشاره به ظرفیت های قابل تأمل استان در بخش های پژوهشی تأکید کرد: محققان، دانشگاهیان و حوزویان حضور چشمگیرتری در عرصه فناوری و پژوهش نسبت به گذشته داشته باشند.

وی دانشگاه صنعتی اصفهان را قطب علم و فناوری کشور دانست وافزود: این دانشگاه به فناوری های مختلفی در زمینه دفاعی مانند کریدور موشک، تولید هواپیما، زیردریایی و بالگرد رسیده در حالی که ما قبل از انقلاب یک گلوله هم نمی توانستیم بسازیم.

گفتنی است: در آئین اختتامیه هشتمین جشنواره و نمایشگاه دستاوردهای فناوری و پژوهشی استان اصفهان که 22 الی 25 آذر وبا حضورچشمگیر دانشگاه صنعتی اصفهان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان برگزار شد، از 240 پژوهشگر برتر استان اصفهان در بخش های مختلف تقدیر شد.