سمینار علمی آقای مهندس مصطفی جوزی

دانشکده مهندسي مواد

دانشگاه صنعتي اصفهان

«سمينار علمي»

"نقش مهندسی مواد درتولید ماشین آلات صنعتی"

سخنران: آقای مهندس مصطفی جوزی

مديرعامل شركت ماشين سازي بهنيه كار اصفهان

زمان: دو­­شنبه ۱۱/۱۲/۹۳ ساعت ۲ بعدازظهر

مکان: سالن سمينار دانشکده مهندسي مواد - دانشگاه صنعتي اصفهان

سرفصل مطالب سمینار:

1. معرفی سخنران
  2. ماشین سازی صنعت مادر
  3. تولید انبوه و یا نیمه انبوه باکیفیت، راه نجات صنعت
  4. اتوماسیون و کاربرد ماشینهای مخصوص، احیاصنعت قدیمی محکوم به فنا
  5. انتخاب صحیح مواد درساخت و تولید ماشین آلات و...
  6. انتخاب صحیح عملیات حرارتی و بهره مندی ازتکنیک های درست و به روز
  7. پرسش و پاسخ

بیوگوافی سخنران:

جناب آقای مهندس جوزی در سال ۱۳۷۰ در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد تهران فارغ التحصیل شدند. ایشان فعالیت گسترده ای در زمینه ساخت ابزارآلات در صنایع مختلف دارند. از مجموعه فعالیت های کاری ایشان می توان به طراحی و ساخت مهمات و ابزارآلات براده برداری و تست عملکردگلوله های پرتابی مورد استفاده در صنایع دفاع، طراحی و ساخت تلفن های سکه ای در همکاری با شرکت نشر صنعت تهران اشاره کرد. از سال ۱۳۷۶ تاکنون، ایشان مدیرعامل شرکت ماشین سازی بهینه کار اصفهان (فعال در طراحی و ساخت ماشین آلات خاص و اتوماسیون خط تولید)، هستند. علاوه بر این، آقای مهندس جوزی مدیرعامل شرکت فن گستر پویا (فعال در زمینه طراحی و ساخت ماشین آلات و تجهیزات صنعتی ، مهندسی معکوس و ساخت قالب های دقیق مرحله ای و ساده مورد استفاده در صنایع مادر) هستند. از افتخارات ایشان می توان به عنوان نخبه صنعت و معدن استان اصفهان، عضو انجمن مخترعین و مبتکرین  و عضویت در کارگروه نمونه سازمان کار و امور اجتماعی اصفهان اشاره کرد. علاوه بر این، ایشان موفق به ثبت اختراع بیش از ده نوع ماشین مخصوص و کسب، گواهینامه استاندارد ملی در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات صنعتی  شده اند.