کسب امتیاز شرکت در جلسات سمینار (در ارزیابی پایان نامه)

دانشجویان گرامی

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات

به اطلاع می رساند که کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۹۲ و ۹۳ دانشکده جهت کسب امتیاز شرکت در جلسات سمینار (در ارزیابی پایان نامه) لازم است ساعت ورود و خروج خود به اتاق سمینار دانشکده را از طریق سیستم هوشمند حضور و غیاب نصب شده در اتاق سمینار دانشکده، ثبت نمایند. لازم به ذکر است که دستگاه بصورت اتوماتیک از روی چهره افراد (البته افرادی که قبلاً اطلاعات خود را در دستگاه ثبت کرده باشند) قادر به ثبت ساعت ورود یا خروج می باشد. در صورت ثبت موفق زمان ورود، پیام صوتی "ثبت موفق" از دستگاه شنیده می شود و دانشجویان پس از ۳۰ دقیقه امکان ثبت زمان خروج را خواهند داشت. چنانچه این وقفه زمانی رعایت نشده باشد، پیام صوتی "ثبت تکراری" شنیده خواهد شد. با توجه به اینکه زمانهای ورود و خروج در فایل دانشجویان ثبت می شود، لذا نمره مربوط به هر سمینار در صورت ورود و خروج به موقع اعطا خواهد شد.

با تشکر

کیوان رئیسی