اطلاعيه مهم آموزشي در خصوص ثبت نام نيمسال 1-99

به اطلاع دانشجويان گرامي كليه مقاطع تحصيلي مي رساند ثبت‌نام نيمسال 1-99 در بازه زماني پنج روزه و از تاريخ 99/6/22 لغايت 99/6/26 (شنبه تا چهارشنبه) برگزار مي‌شود. خواهشمند است به نكات زير توجه فرماييد.

• كسب اطلاع از روز و ساعت ثبت نام از طريق گزارش 59 در سامانه جامع گلستان از روز چهارشنبه 99/6/19 امكانپذير مي باشد.
  • براي هر دانشجو از شروع ساعت ثبت نام (زماني كه فايل ثبت نام هر دانشجو باز مي شود) تا پايان روز چهارشنبه امكان ثبت و حذف درس و انجام تغييرات مورد نظر  ميسر خواهد بود.
  • برای دانشجویان مقطع کارشناسی اخذ دو درس در ثبت نام اصلي اضافه بر ثبت نام مقدماتي از روز يكشنبه 99/6/23 امكان‌پذير است.
  • با توجه به اينكه ممكن است طي اين پنج روز تغييرات دروس (اضافه نمودن ظرفيت، ايجاد گروه جديد، حذف گروه‌هاي زير حدنصاب، تغيير ساعت ارائه و زمان امتحان، امكان اخذ درس اضافه بر ثبت نام مقدماتي و غيره) انجام پذيرد، لذا دانشجويان گرامي جهت اطلاع از اين تغييرات و اصلاح به موقع برنامه درسي خود، برنامه ارايه دروس (گزارش 110) و فرم ثبت نام خود را (جهت رفع اشكالات احتمالي) مرتب كنترل نموده تا بتوانند در صورت نياز تغييرات مورد نظر را به موقع ثبت نمايند.
  • دانشجويان ورودي سال 98 كارشناسي با توجه به اهميت اخذ دروس تم دانش و اثرگذاري اخذ اين دروس در كليه مراحل ثبت‌نام، به اطلاعيه‌هاي مربوط به تم دانش در سايت مرکز آموزشهای الکترونیکی و آزاد توجه نمايند.
  • شروع كلاس‌های غیرحضوری از روز شنبه 99/6/29 مي باشد.
  • ترميم (حذف و اضافه) در روزهاي سه شنبه و چهار شنبه 99/7/1 و 99/7/2 اجرا خواهد شد و درخواست استثناء برای حذف و اضافه با مراجعه به فایل ثبت نام اصلی و از روز یکشنبه 99/6/23 امكان‌پذير است.
  • جهت اطلاع از چگونگی درخواست استثناء راهنمای درخواست مجوز ثبت نام را مطالعه فرمائید.
  • تاکید می‌گردد کلیه مراحل ثبت نام و ترمیم به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه گلستان انجام می‌شود.
  • پرداخت شهريه مطابق با اطلاعيه هاي مربوطه و از طريق پرداخت الكترونيكي سامانه جامع گلستان قبل از ثبت نام الزامي است.

جهت كسب اطلاع از تقويم آموزشي و اطلاعيه هاي مربوطه به وبگاه دانشگاه يا اداره كل آموزش مراجعه نماييد.

اداره كل آموزش