انتخاب شایسته جناب آقای دكتر محمدرضا طرقي نژاد به عنوان پژوهشگر برگزيده دانشگاه

انتخاب شایسته جناب آقای دكتر محمدرضا طرقي نژاد به عنوان پژوهشگر برگزيده دانشگاه صنعتی اصفهان در سال ۱۳۸۸

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

هفتمين جشنواره و نمایشگاه دستاوردهاي پژوهشي استان اصفهان با تجلیل از ۱۰ نفر از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتي اصفهان به پايان رسيد.

در آئين اختتاميه اين جشنواره كه با حضور نماينده ولي فقيه در استان، استاندار، مديران ومسؤلين دانشگاه هاي استان وجمعي از جامعه علمي ودانشگاهي برگزار شد، پژوهشگران برتر در بخش هاي مختلف مورد تجليل قرار گرفتند.

در بخشی از اين مراسم نيز از آقايان دكتر علي اصغر انصافي عضو هيأت علمي دانشكده شيمي و دكتر محمدرضا طرقي نژاد عضو هيأت علمي دانشكده مهندسي مواد دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان پژوهشگران برتر كشور تجليل شد.

خاطر نشان مي شود هفتمین جشنواره و نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان با حضور مؤثر دانشگاه صنعتي اصفهان در كنار ۴۶ دانشگاه و مركز علمی تحقیقاتی از ۲۴ تا ۲۷ آذر ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان برگزار شد.