انتخاب شایسته جناب آقای دکتر بهزاد نیرومند به عنوان پژوهشگر نمونه استان

انتخاب شایسته جناب آقای دکتر بهزاد نیرومند به عنوان پژوهشگر نمونه استان اصفهان سال ۱۳۹۰

-------------------------------------------------------------------------------------

هفتمين جشنواره و نمایشگاه دستاوردهاي پژوهشي استان اصفهان با تجلیل از ۱۰ نفر از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتي اصفهان در تاریخ 24 آذر 1390 برگزار شد.

در آئين اختتاميه اين جشنواره كه با حضور نماينده ولي فقيه در استان، استاندار، مديران ومسؤلين دانشگاه هاي استان وجمعي از جامعه علمي ودانشگاهي برگزار شد، پژوهشگران برتر در بخش هاي مختلف مورد تجليل قرار گرفتند.

آقايان دكتر سعيد ضيائي راد عضو هيأت علمي دانشكده مهندسي مكانيك، دكتر داريوش سمناني عضوهيأت علمي دانشكده مهندسي نساجي، دكتر عبدالرضا كبيري عضو هيأت علمي دانشكده مهندسي عمران، دكتر جعفر قيصري عضو هيأت علمي دانشكده مهندسي برق وكامپيوتر، دكتربهزاد نيرومند عضو هيأت علمي دانشكده مهندسي مواد و دكتر كيخسرو كريمي عضو هيأت علمي دانشكده مهندسي شيمي دانشگاه صنعتي اصفهان از ديگران پژوهشگران برتر استان در حوزه فني ومهندسي بودند.

خاطر نشان مي شود هفتمین جشنواره و نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان با حضور مؤثر دانشگاه صنعتي اصفهان در كنار ۴۶ دانشگاه و مركز علمی تحقیقاتی از ۲۴ تا ۲۷ آذر ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان برگزار شد.

تحت نظارت وف ایرانی