انتخاب شایسته جناب آقای دكتر احمد کرمانپور در میان فناوران برتر استان

انتخاب شایسته جناب آقای دكتر احمد کرمانپور در میان فناوران برتر استان اصفهان در سال ۱۳۹۷

----------------------------------------------------------------------------------

آئین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان اصفهان در تاریخ 5 دی 97، با تقدير از سه عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان پژوهشگران و فناوران برتر استان برگزار شد.

در اين مراسم كه به مناسبت هفته پژوهش و با حضور استاندار، رؤسا و استادان دانشگاه های استان و پژوهشگران دستگاه های اجرایی برگزار شد، 14 تن از پژوهشگران و فناوران برتر معرفي شدند.

در بخش فناوران برتر نیز دیگر استاد دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتراحمد کرمانپور در رشته مهندسی مواد مورد تجلیل قرار گرفت.

گفتني است: آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اصفهان، با تقدير از پژوهشگران برتر در بخش های فنی و مهندسی، کشاورزی، علوم انسانی، هنر، معماری و شهرسازی، علوم پایه، علوم پزشکی و دستگاه های اجرایی و فناوران برتر در بخش های فنی و مهندسی و پارک های علم و فناوری و مراکز رشد برگزار شد.

تحت نظارت وف ایرانی