تجلیل از جناب آقای دکتر فخرالدین اشرفی زاده به عنوان مؤثرترين استاد دانشگاه در توسعه صنعت فولاد ایران

در حاشیه سمپوزيم فولاد 97، دکتر فخرالدین اشرفی زاده استاد دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان مؤثرترين استاد دانشگاه در توسعه صنعت فولاد ایران معرفی و مورد تجلیل قرار گرفت.

در این رویداد که 30 بهمن و یکم اسفندماه وبا حضور بیش از ۸۰۰ شرکت کننده داخلی و خارجی از ایران و جهان در مركز همايش هاي بين المللي جزیره كيش برگزار شد، دكتر فخرالدين اشرفي زاده استاد دانشكده مهندسي مواد دانشگاه صنعتي اصفهان از سوی انجمن آهن و فولاد ايران به عنوان مؤثرترين استاد دانشگاه در توسعه صنعت فولاد ايران معرفی شد.

دكتر اشرفي زاده بيش از 25 سال تجربه ، مشاوره و انجام پژوهش هاي صنعتي كاربردي را با واحدهاي فولاد كشور دارد و دوره هاي متعدد آموزشي را براي كارشناسان صنايع ارائه نموده است.