كسب مقام هاي اول بخش غیرآهنی و مقام سوم بخش غیرآهنی در دومین دوره مسابقات متالوگرافی دانشجویان کشور سال ۱۳۹۶ توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دانشگاه صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران)، میزبان مسابقه سراسری متالوگرافی در مهر ماه سال ۱۳۹۶ خواهد بود. این مسابقه نو پا که دومین دوره خود را تجربه میکند، با تکیه بر توان علمی و نیروی دانشجویی، تجربه و هدایت اعضای هیئت علمی گروه مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برنامه ریزی شده است .

در اختتامیه دومین دوره مسابقات سراسری متالوگرافی ۶ تیم برتر این مسابقات معرفی شدند.
در این مسابقه ۲۱ تیم ثبت‌نام کردند و شرکت کنندگان در در دو بخش آهنی و غیرآهنی از دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، شیراز، تبریز، صنعتی شاهرود، زنجان، اراک و علمی- کاربردی اصفهان طی دو روز به مسابقه پرداختند.