كسب مقام هاي اول و دوم دهمین دوره مسابقات عملیات حرارتی

كسب مقام هاي اول و دوم دهمین دوره مسابقات عملیات حرارتی سال ۱۳۹۲

----------------------------------------------------------------

دهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی کشور با درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در آمل (4 شهريور 1392) به پایان رسید.

در این رقابت ها تیم دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان متشکل از آقایان سامان مصطفی پور، محمد بصیر بصیریانی و محمدرضا علیزاده مقام نخست بخش آهنی را به دست آورد.

در این بخش تیم های دانشجویی دانشگاه های فردوسی مشهد و شیراز در رده های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در بخش ویژه، دیگر تیمِ دانشگاه صنعتی اصفهان متشکل از علیرضا سامانی و خانم ها سلیمه سادات صالح و فرشته سهرابی پس از تیم دانشگاه آزاد کرج مقام دوم این بخش از مسابقات را به دست آورد.

در این بخش نیز تیم دانشجویی دانشگاه یزد مقام سوم مسابقات را به خود اختصاص داد.

در این دوره از مسابقات که با حضور 53 تیم از دانشگاه های سراسر کشور و از 27 مرداد ماه در شهرستان آمل برگزار شد، دانشجویان مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان در دو بخش رقابتی ویژه و آهنی و به سرپرستی مهندس مرتضی صفری حضور یافتند.

گفتنی است: مسابقات سراسری عملیات حرارتی همه ساله با حضور دانشجویان فعال دوره کارشناسی در رشته‌ مهندسی مواد و متالورژی و با هدف ترویج این علم در میان صنایع مادر کشور و کمک به ارتقای سطح علمی و پژوهشی دانشجویان برگزار می گردد.