یازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی

به استحضار می‌رساند یازدهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مواد و متالورژی (iMat 2022) در تاریخ‌های 24 و 25 آبان ماه به‌صورت حضوری در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار خواهد شد. از شما فرهیخته گرامی دعوت به عمل می‌آید مقالات حاصل از فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی خود را به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایید.

با تشکر

تاریخ برگزاری همایش: 24 و 25 آبان ماه.
آخرین مهلت ارسال اصل مقالات: 23 مهر ماه.
اعلام نتایج داوری: 14 آبان ماه.
آخرین مهلت ثبت نام در همایش: 19 آبان ماه.

آدرس سایت کنفرانس: www.imatconf.com

آدرس سایت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران: www.irost.org

آدرس دبیرخانه: تهران، بزرگراه آزادگان، مسير شمال به جنوب، احمدآباد مستوفی، بعد از ميدان پارسا، انتهای خيابان انقلاب، مجتمع تحقيقاتی عصر انقلاب، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.

شماره‌های تماس:

:: معرفی همایش

کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی یکی از مهم ترین گردهمایی های متخصصان علم و مهندسی مواد و متالورژی و معدن برای ارائه دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناوری ها و محصولات نوین در سطح ملی و بین المللی است. دبیرخانه یازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی (iMat2022) هم اکنون آغاز به کار کرده و در تلاش است تا زمینه مناسبی را برای حضور و اشتراک نظرات علمی و فنی اساتید، اعضای هیأت علمی، دانشجویان، فناوران و نوآوران صنایع مرتبط فراهم نماید.

:: محورهای همایش

• متالورژی فیزیکی و مکانیکی
  • متالورژی استخراجی و معدن
  • متالورژی پودر