11عضو هئیت علمی دانشکده مهندسی مواد در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، بر اساس داده هاي منتشره توسط تيم تحقيقاتي دانشگاه استنفورد، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز دانشمندان دو درصد برتر حوزه‌های علمی با بررسي و ارزيابي داده‌هاي پايگاه اسكوپوس، تا پایان سال 2021 اعلام شده است.

شايان ذكر است در اين فهرست، دو مدل ارزیابی داده ارائه شده است. ارزيابي بر پايه مدل اول تا پايان سال ۲۰۲۱ است كه نمايانگر شاخص عملكرد بلندمدت پژوهشگران پيشكسوت است. در اين گروه24 تن از اعضاي  هیئت علمي دانشگاه در ليست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند.

همچنین براساس ارزیابی نوع دوم ، که از داده‌هاي يكساله ۲۰۲۱ است 39 نفر از اعضاي هيئت علمي دانشگاه در اين گروه قرار دارند.

در این فهرست نام اعضای هئیت علمی دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان با تعداد 11 هیئت علمی در صدر جدول قرار دارد که عبارتند از:

خانم دکتر خرازیها – آقایان دکتر : فتحی – نجفی زاده – کرمانپور- کریم زاده – عنایتی- عطاپور- طرقی نژاد- شمعانیان – رئیسی-اشرفی زاده

تحت نظارت وف ایرانی