16 آذر روز دانشجو مبارک

16آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده ­اند. روز دانشجو، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و لزوم حقیقت­ جویی، روز تأکید بر لزوم تقویت ایمان و اهمیت افزایش بصیرت سیاسی و معرفت دینی در راه پیشرفت مادی و معنوی کشورست.

دانشجو یعنی تلاش، امید، آینده، صبر، یعنی تو، یعنی تمام آنهایی که رفتند تا ما بمانیم و ایران را بسازیم.

دانشجویان عزیز این روز بزرگ را به شما تبریک گفته و امیدواریم با بهره مندی از منویات مقام معظم رهبری و استعدادهای ارزنده خویش با همدلی و حضوری فعالانه در راه سربلندی و عزت جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته موفق و موید باشید.

دانشکده مهندسی مواد