فعالیت گروه مواد پیشرفته

گروه مواد پیشرفته یکی از سه گروه آموزشی-پژوهشی دانشکده مهندسی مواد است. پیشرفت و توسعه در صنایع متفاوت وابسته به مواد پیشرفته­ای است که با استفاده از روش های نوین تهیه می­شوند که به صنعت و علم قابلیت عبور از مرزهای فعلی را می­دهند که سبب پیشرفت­های بسزایی در صنعت  نيز شده است.

مهندسی مواد علاوه بر کاربردهای متعدد در صنایع مختلف، در جهت طراحی، تولید و توسعه مواد پیشرفته به سرعت در حال توسعه می­باشد. در گروه مواد پیشرفته دانشکده مهندسی مواد هدف اصلی بررسی مواد با دیدگاه علمی پیشرفته­تر  به منظور بهبود و یا ایجاد خواصی جدید از مواد برای کاربردهای گوناگون در صنعت است. تکنولوژی مواد پیشرفته با توجه به بهبود فرآیندها و تولیدات آنها، تاثیرات مستقیم و چشمگیری بر کیفیت زندگی بشر امروز دارد.

گروه مواد پیشرفته عمدتا در زمینه های مواد سرامیکی، مواد الکترونیک، مواد مغناطیسی، مواد پلیمری، مواد کامپوزیتی،کربن، بیومواد و نانومواد فعالیت می­کند. دروس مرتبط با مباحث مواد پیشرفته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری توسط اعضا گروه مواد پیشرفته ارائه می شود. همچنین تعریف و هدایت پروژه های کارشناسی و تحصیلات تکمیلی از فعالیت های دیگر این گروه می باشد.

برای اطلاعات بیشتر می­توانید با آقای دکتر مهران نحوی، مدیر گروه مواد پیشرفته تماس بگیرید.